AMU kurser Fjernundervisning i Inventor

Cadskolen og Edutasia udbyder godkendte AMU forløb indenfor CAD og 3D. Alle forløb gennemføres som fjernundervisning med dansksproget kursusmateriale. Tilmelding til de enkelte forløb foregår via voksenuddannelse.dk.

3D CAD med Inventor

Grundlæggende kursus for nye brugere af Inventor. Et fjernundervisningskursus for dig, som er helt ny bruger af Inventor, og som har brug for en grundig gennemgang af de grundlæggende funktioner og muligheder i Inventor.

Der er tilknyttet en instruktør gennem hele forløbet, og du får adgang til undervisningsmateriale på dansk, opgaver og instruktive videoer. 

Der er i øjeblikket følgende planlagte AMU-kurser:

AMU fag: 49544 + 46580
Antal dage: 3 + 3 dage

Kviknummer: 281350INVGR-1792
Periode: 11. december 2023 - 15. januar 2024

Kviknummer: 281350INVGR-1857
Periode: 5. februar 2024 - 1. marts 2024

Praktisk Info

AMU Fjernundervisning
AMU Fjernundervisning er for dig, der ønsker at kombinere selvstudiet med støtte og support fra en virtuel instruktør og deltage i en online klasse.

Undervisningen er en kombination af Online undervisning, selvstudie og online lektioner samt kontakt med instruktøren og dine medkursister. Til kurset medfølger en lærebog som supplement til undervisningen.

Fordelene er, at du:

  • Kan stille spørgsmål til din instruktør
  • ”Møder” andre kursister via mit.cadskolen.dk
  • Får støtte til din læring gennem lektionsplaner/læseplaner
  • Undervisningsvideoer

Her vil du kunne finde kurser i softwareprodukterne:

  • Inventor

Efter gennemført kursus udstedes der AMU kursusbevis.

Bemærk: Det forudsættes, at du selv er i besiddelse af fornøden gyldigt software. Er det ikke tilfældet, skal du ringe til os på 7027 2233 for at høre mere om dine muligheder.

AMU - kurserne udbydes af Edutasia og Cadskolen.

Edutasia er en af landets største producenter af e-learning og læringsteknologi med mere end tyve års erfaring med håndtering og gennemførsel af e-learning og fjernundervisning.

Edutasia.com

Hvordan kommer jeg på kursus?

Alt afhængig af din situation er der forskellige muligheder for at komme på kursus. Du kan læse mere om mulighederne herunder, men du er også velkommen til at ringe til os på telefon 7027 2233.