AutoCAD LT 2024 Subscription

image

Lej den seneste version af AutoCAD LT. Med Subscription kan du spare penge på dine licenser. Du har på den måde altid den seneste version. Pris årligt kr. 4.000,- ekskl. moms.

Adgang med løbende betaling

Uanset om dine projekter er midlertidige eller igangværende, kan du gøre dine softwareomkostninger overskuelige og forudsigelige. Betal kun for den adgang, som du har brug for, uden startinvestering eller langsigtet binding. 

Skalerbar licensering

Virksomheder vokser. Projekter udvides. Medarbejdere bliver ikke på ét sted. Vær forberedt på de ændringer, som du måtte støde på, med licens, der skalerer til at opfylde din organisations unikke behov.

Opdateret software

Hold dig opdateret og konkurrencedygtig med den nyeste Autodesk-teknologi. Med Subscription ved du, at du arbejder med de senest opdaterede software-udgivelser med det niveau for teknisk support, som du har brug for.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du meget velkommen til at kontakte os på mail adressen: info@cadskolen.dk eller ringe til os på 70 27 22 33.

Bemærk: Flere Autodesk produkter er tilgængelige på Subscription.
Læs mere her…

Mere information

Ring på 70 27 22 33 og få en snak om programmet og om et kursusforløb.

Software

AutoCAD LT til skitsering og detaljering i 2D

Du kan udvikle designkoncepter med AutoCAD LT® til skitsering og detaljering og udarbejde nøjagtige tekniske 2D-tegninger, som du lettere kan redigere, genbruge og dele med andre.

Programmet fås til både Windows og Mac, så du kan udarbejde konstruktionsbeskrivelser i den udgave, du helst vil arbejde med. Beskriv ideer med de mange forskellige CAD-værktøjer til skitsering og detaljering i 2D. Samarbejd med andre ved at bruge den ægte DWG™-teknologi i AutoCAD LT til fildeling og samarbejde. Øg produktiviteten med et program, der er udviklet til effektiv udarbejdelse af konstruktionsbeskrivelser til design.

  • Tegneværktøjer—Skab enkle eller komplekse tegninger i 2D med almindelige former som streger, polygoner, buer, cirkler og ellipser.
  • Rediger objekter—Rediger eksisterende geometri med kommandoer som stræk, skaler og roter. Opret nye objekter med kommandoer som kopiér, forskyd og spejlvend.
  • Indsæt anmærkninger i tegninger—Fuldend tegningerne med anmærkninger i form af tekst, dimensioner og skraveringer.
  • DWG-filformat—Gem tegningsfiler, og del dem med andre i sikker forvisning om, at dataintegriteten bevares, og dataene altid kan benyttes til det ønskede formål med DWG™-teknologien.
  • Udgiv, plot og del—Opret en fil med flere ark i DWF™-, DWFx- eller PDF-format, eller opret et tegningssæt på papir. Få vist filer, rediger data og samarbejd vha. AutoCAD WS.
image