Her er kurset for dig, som har behov for en grundig gennemgang af de grundlæggende funktioner i Revit. Kurset starter med projektopbygning gennem Revits Project Browser, hvorefter vi fortsætter med at gennemgå de grundlæggende funktioner i en struktureret model.

I forløbet vil du lære at blive fortrolig med brugerfladen i Revit, og den måde softwaren håndterer projekter og filer. Du vil lære hvordan du korrekt starter på nye projekter ved brug af eksisterende skabeloner.

Du følger opbygningen af et byggeprojekt fra start til slut. Projektet opstartes, og Kote inddeles ved hjælp af Levels således at der er styr på bygningshøjder. Desuden vil projektet blive opbygget omkring et modulnet, så bygningens rammer kan styres.

Du vil lære at optegne vægge samt indsætte og styre døre og vinduer. I den forbindelse vil du også lære hvordan du opretter dine egne lagopbyggede vægge samt tilpasser størrelser på vinduer og døre. Når væggene er rejst og vinduer og døre isat og placeret, vil du lære at ”lukke” bygningen ved hjælp af dæk og tage. Du vil også lære hvordan disse objekter er opbygget og hvordan de rent praktisk håndteres.

Når bygningen er lukket - afslutningsvis ved hjælp af et stort glasparti - og du har indsat og arbejdet med trapper, vil du lære hvordan du opretter rumskemaer. Det giver dig et godt overblik over rumnumre, rumnavne samt en individuel og samlet oversigt over rumarealer.

Du vil komme til at arbejde indgående med redigeringsredskaberne i Revit. Det sætter dig blandt andet bliver i stand til at kopiere, flytte, rotere, spejle og meget mere, og er essentielt for at du kan færdiggøre dit projekt til print.

Udover at arbejde med planer og opstalter vil du også lære hvordan du opretter forskellige former for bygningssnit, herunder hvordan du opretter og arbejder med detaljeredskaberne. Du vil også lære hvordan dine tegninger dokumenteres, så du kan påføre tekster, målkæder og skraveringsflader korrekt i henhold til et ønsket målforhold på print.

Afslutningsvis vil du lære, hvordan du klargører og opsætter et View til placering på Sheets i målforhold så dit projekt kan printes og præsenteres professionelt.

Du vil efter endt kursusforløb være i stand til at udføre et mindre projekt fra start til slut.

Vi håber vi har vakt din interesse for Revit, og vi vil glæde os til at byde dig velkommen på kursus.

Emner på kurset

 • Arbejde med bygningsdesign i Revit
 • Revits brugerflade (User Interface), herunder Ribbon, Options Bar, Status Bar mm..
 • Project Browser, herunder opbygning af Levels samt arbejde med View Control
 • Håndtering af Instance og Type Properties på Revit objekter
 • Oprette egne og redigere eksisterende vægge, vinduer, døre, dæk og tage m.m.
 • Oprettelse og redigering af detaljer, snit, facader
 • Opsætning af sheets, tegningsliste, signaturforklaring samt print

Målgruppe for kurset

Kurset er designet til den nye Revit bruger, der vil guides gennem en række af programmets vigtige værktøjer og redskaber samt få en forståelse for ”Best Practice” ved arbejdet med bygningsdesign i Revit Architecture.

Fremragende og meget lærerigt kursus afholdt af en dygtig og inspirerende instruktør, der var særdeles god til at lære fra sig.
Jens Kristian, kursist på Revit-forløb hos Cadskolen

Varighed:

Standard kursus: 2 + 2 dage fra 9:00 til 15:30

Materiale:

Til kurset udleveres bogen Revit 2024: Digital Projektering – Modul 1. Bogen er skrevet på dansk og er udviklet af Cadskolen.

image

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere information?

Kontakt os på info@cadskolen.dk eller ring til os på
70 27 22 33

Er du ledig?

Alt afhængig af hvor i landet du bor, har du som ledig ofte muligheder for at tage relevante kurser, som forbedrer dine jobmuligheder.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder.

Forudsætninger

For at få fuldt udbytte af kurset, er det en forudsætning at du har et grundigt kendskab til- og erfaring med brugen af Windows på PC’er.

Derudover er det en fordel, men ikke et krav, at have en tegneteknisk baggrund.

Har du allerede erfaring med Revit Architecture?

Så er vores videregående kursus måske noget for dig. Læs mere her.

Planlagte forløb

 • København, 15. maj 2024 - 24. maj 2024

  RACGRL-1718-150524-MBK-DA

  • 15. maj kl. 9:00-15:30
  • 16. maj kl. 9:00-15:30
  • 23. maj kl. 9:00-15:30
  • 24. maj kl. 9:00-15:30

  Kursusadresse

  MBK
  Pilestræde 61
  1112 København K

 • Aalborg, 16. maj 2024 - 24. maj 2024

  RACGRL-1861-160524-CS-DA

  • 16. maj kl. 9:00-15:30
  • 17. maj kl. 9:00-15:30
  • 23. maj kl. 9:00-15:30
  • 24. maj kl. 9:00-15:30

  Kursusadresse

  Cadskolen A/S
  Gammel Gugvej 17A
  9000 Aalborg

 • København, 6. juni 2024 - 21. juni 2024

  RACGRL-1719-060624-MBK-DA

  • 6. juni kl. 9:00-15:30
  • 7. juni kl. 9:00-15:30
  • 20. juni kl. 9:00-15:30
  • 21. juni kl. 9:00-15:30

  Kursusadresse

  MBK
  Pilestræde 61
  1112 København K

Vil du gerne vide mere?

Ja, tak - jeg vil gerne vide mere om Revit Architecture Grundlæggende

Er du jobkonsulent?

Du kan tilmelde en borger til et kursusforløb, hvis du på forhånd har aftalt det med vedkommende og har fået tilladelse til at overføre borgerens personoplysninger til Cadskolen.

Jobkonsulent: Reservér plads til en borger på RACGRL

Formularens oplysninger overføres til Cadskolen via en sikker, krypteret forbindelse.
Vær meget opmærksom på, at du som databehandler har et ansvar for borgerens personoplysninger.
Du skal sikre dig på forhånd, at du har hjemmel til at tilmelde borgeren.

Når du reserverer en plads til en borger på et kursus, har vi brug for nogle oplysninger om borgeren. Vi skal bruge borgerens fødselsdato, navn og adresse. Vi skal også have borgerens e-mail adresse og et telefonnummer, så vi kan komme i kontakt med vedkommende.

Vi behandler oplysningerne forsvarligt og fortroligt, men både du og borgeren skal være opmærksomme på, at vi i nogle tilfælde har brug for at kunne dele dem med andre. Det kan f.eks. være den samarbejdspartner, som står for afholdelsen af kurset, eller det kan være underviseren på kurset.

Du kan læse mere om Cadskolens persondatapolitik her (åbner i en ny fane)

Jobcenter

Kursus

Borger

Reservér en plads på KURSUS

Når du reserverer en plads på et kursus, har vi brug for at indsamle nogle oplysninger om dig. Vi skal bruge din fødselsdato, dit navn og din adresse. Vi skal også have din e-mail adresse og et telefonnummer, så vi kan komme i kontakt med dig.

Hvis du tilmelder dig igennem en virksomhed, skal vi skal også bruge oplysninger om både virksomheden og en kontaktperson, af hensyn til fakturering.

Vi behandler dine oplysninger forsvarligt og fortroligt, men gør opmærksom på, at vi har i nogle tilfælde har brug for at kunne dele dem med andre. Det kan f.eks. være en kontaktperson i virksomheden; det kan være en samarbejdspartner, som står for afholdelsen af kurset eller det kan være underviseren på kurset.

Du kan læse mere om Cadskolens persondatapolitik her (åbner i en ny fane)

Hvilken beskrivelse passer på dig?

Udfyld og indsend formularen med dine personlige oplysninger - så reserverer vi en plads til dig