Videregående kursus i AutoCAD, der tager fat, dér hvor vores grundlæggende forløb slutter. På kurset lærer du at anvende AutoCAD´s dokumentationsredskaber mere effektivt i dit daglige arbejde.

- Effektive arbejdsrutiner og kvalitetssikring ved plot

Få skærpet dine eksisterende kompetencer med en gennemgang af de værktøjer, som vil gøre skitseringsforløbet samt print til en leg. Der er fokus på effektive og smarte arbejdsmetoder, der vil sikre dig print i de korrekte målforhold og hvor både geometri og dokumentation er opsat som det skal.

Du vil lære hvordan du bruger Annotation Scale, til at styre de komplementerende objekter mht. skalering i forhold til et valgt målforhold. Dette vil være gældende for objekttyper som målsætning, tekst, skravering samt blokke. Vi prøver det af på tegninger du allerede har tegnet og taler om hvordan det optimalt kan sættes op i en Template. Det vil med garanti gøre livet nemmere for dig.

Du vil også lære hvordan du tilpasser eksisterende dokumentation som Kotepile, Snitpile eller Rumnummeringsblokke til at være dynamiske, så den indeholder størrelser iht. Annotation Scale.

Med dette kursus får du opkvalificeret dig til at bruge de mange spændende funktioner som AutoCAD gemmer på. Det vil være med til at sikre kvaliteten i den skitserende fase og gøre dig hurtigere.

Emner på kurset

 • Arbejde med tekster, skraveringer og målsætninger, herunder anvendelse af Annotation Scale
 • Introduktion til anvendelse af Annotative blokke
 • Avanceret opsætning af tegninger og tegningsmiljø (Skabeloner)
 • Forståelse for udskriftstyring gennem valg af Plot Style Tables
 • Oprettelse af Layouts samt forståelse for geometri og dokumentationsvisning i Viewporte
 • Styring af udskrivning gennem Model og Paper Space (Layouts)

Målgruppe for kurset

Kurset henvender sig til brugere, der vil videre med AutoCAD.

Du vil imidlertid gerne videre med AutoCAD, og har måske været på et grundlæggende kursus, eller er blevet introduceret til AutoCAD på anden vis.

Man kan tydeligt se, at instruktøren på kurset både har meget erfaring med undervisning og det produkt han underviser i. Det har været meget lærerigt, og jeg føler mig godt forberedt i forhold til CAD. Det bedste kursusforløb nogensinde!
Daniel, kursist på AutoCAD-forløb hos Cadskolen

Varighed

2 dage fra 9:00 til 15:30

Til kurset udleveres bogen AutoCAD 2024 – Få styr på dokumentationen.

Materialet beskriver detaljeret de gennemgåede emner som Annotation Scale i forbindelse med tekster, målsætninger og skraveringer, Annotative Blokke, Opsætning af Template, Styring af Print gennem Layouts. Materialet er skrevet på dansk og udviklet af Cadskolen.

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere information?

Kontakte os på info@cadskolen.dk eller ring til os på
70 27 22 33.

Forudsætninger

I forbindelse med kurset er det en forudsætning med et grundigt kendskab til de grundlæggende funktioner i AutoCAD og erfaring med brugen af AutoCAD tegninger i projektsammenhæng.

Er du ledig?

Alt afhængig af hvor i landet du bor, har du som ledig ofte muligheder for at tage relevante kurser, som forbedrer dine jobmuligheder.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder.

Har du ingen erfaring med AutoCAD?

Så er vores grundlæggende kursus måske noget for dig. Læs mere her.

Planlagte forløb

 • København, 7. maj 2024 - 8. maj 2024

  ACAD_DOK-1790-070524-MBK-DA

  • 7. maj kl. 9:00-15:30
  • 8. maj kl. 9:00-15:30

  Kursusadresse

  MBK
  Pilestræde 61
  1112 København K

 • København, 20. juni 2024 - 21. juni 2024

  ACAD_DOK-1791-200624-MBK-DA

  • 20. juni kl. 9:00-15:30
  • 21. juni kl. 9:00-15:30

  Kursusadresse

  MBK
  Pilestræde 61
  1112 København K

Vil du gerne vide mere?

Ja, tak - jeg vil gerne vide mere om AutoCAD - Få styr på dokumentationen

Er du jobkonsulent?

Du kan tilmelde en borger til et kursusforløb, hvis du på forhånd har aftalt det med vedkommende og har fået tilladelse til at overføre borgerens personoplysninger til Cadskolen.

Jobkonsulent: Reservér plads til en borger på ACAD_DOK

Formularens oplysninger overføres til Cadskolen via en sikker, krypteret forbindelse.
Vær meget opmærksom på, at du som databehandler har et ansvar for borgerens personoplysninger.
Du skal sikre dig på forhånd, at du har hjemmel til at tilmelde borgeren.

Når du reserverer en plads til en borger på et kursus, har vi brug for nogle oplysninger om borgeren. Vi skal bruge borgerens fødselsdato, navn og adresse. Vi skal også have borgerens e-mail adresse og et telefonnummer, så vi kan komme i kontakt med vedkommende.

Vi behandler oplysningerne forsvarligt og fortroligt, men både du og borgeren skal være opmærksomme på, at vi i nogle tilfælde har brug for at kunne dele dem med andre. Det kan f.eks. være den samarbejdspartner, som står for afholdelsen af kurset, eller det kan være underviseren på kurset.

Du kan læse mere om Cadskolens persondatapolitik her (åbner i en ny fane)

Jobcenter

Kursus

Borger

Reservér en plads på KURSUS

Når du reserverer en plads på et kursus, har vi brug for at indsamle nogle oplysninger om dig. Vi skal bruge din fødselsdato, dit navn og din adresse. Vi skal også have din e-mail adresse og et telefonnummer, så vi kan komme i kontakt med dig.

Hvis du tilmelder dig igennem en virksomhed, skal vi skal også bruge oplysninger om både virksomheden og en kontaktperson, af hensyn til fakturering.

Vi behandler dine oplysninger forsvarligt og fortroligt, men gør opmærksom på, at vi har i nogle tilfælde har brug for at kunne dele dem med andre. Det kan f.eks. være en kontaktperson i virksomheden; det kan være en samarbejdspartner, som står for afholdelsen af kurset eller det kan være underviseren på kurset.

Du kan læse mere om Cadskolens persondatapolitik her (åbner i en ny fane)

Hvilken beskrivelse passer på dig?

Udfyld og indsend formularen med dine personlige oplysninger - så reserverer vi en plads til dig