Videregående kursus i AutoCAD, der tager fat, dér hvor vores grundlæggende forløb slutter. På kurset lærer du at anvende AutoCAD mere effektivt i dit daglige arbejde med brug af blokke.

Lær hvordan du optimerer dine tegningselementer og fortager indstillinger, så dine tegninger ikke længere føles tunge og besværlige at håndtere. 

Lær hvordan du organiserer dine bloksymboler i paletter og hvordan du styrer detaljeringsgraden, så dine tegninger ikke eksploderer i filstørrelse. 

Du vil lære hvordan du bedst optimerer en AutoCAD tegning, så den kun indeholder de nødvendige elementer. Der kan være elementer, som er lageret i tegningen, og som gør den langsom. Vi ser på en arbejdsmetode der vil gøre det nemmere for dig at tjekke en tegning for unødige elementer og samtidig optimere filstørrelsen. 

Du vil også lære hvordan du opretter og styrer blokke korrekt, og om hvordan du efterfølgende kan opsætte dine blokke systematisk og lagstyret i Tool-paletter, så du til enhver tid har adgang til dem. Det er vigtigt, fordi der kan gå meget spildtid med at lede efter dem i et hav af mapper på serveren eller lokalt.

Du vil også komme til at arbejde med emnet Dynamiske blokke, der blandt andet kan anvendes til at oprette ”intelligente” dimensionsstyrede elementer og komponenter. Du kan også oprette blokke, hvor du samler flere layoutmæssige variationer i den samme blok.

Emner på kurset

 • Effektivisering af det daglige tegnearbejde med DesignCenter og Tool paletter
 • Udnyttelse af eksisterende geometri med oprettelse af Standard blokke samt Dynamiske blokke

Målgruppe for kurset

Kurset henvender sig til brugere, der vil videre med AutoCAD.

Du vil imidlertid gerne videre med AutoCAD, og har måske været på et grundlæggende kursus, eller er blevet introduceret til AutoCAD på anden vis.

Fantastisk engageret instruktør, som virkelig brænder for emnet!
Lars, kursist på AutoCAD-forløb hos Cadskolen

Varighed

1 dag fra 9:00 til 15:30

Til kurset udleveres bogen AutoCAD 2024 – Få styr på blokke.

Materialet beskriver detaljeret de gennemgåede emner som DesignCenter, Tool Paletter, Blokke samt Dynamiske blokke. Materialet er skrevet på dansk og udviklet af Cadskolen.

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere information?

Kontakte os på info@cadskolen.dk eller ring til os på
70 27 22 33.

Er du ledig?

Alt afhængig af hvor i landet du bor, har du som ledig ofte muligheder for at tage relevante kurser, som forbedrer dine jobmuligheder.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder.

Forudsætninger

I forbindelse med kurset er det en forudsætning med et grundigt kendskab til de grundlæggende funktioner i AutoCAD og erfaring med brugen af AutoCAD tegninger i projektsammenhæng.

Har du ingen erfaring med AutoCAD?

Så er vores grundlæggende kursus måske noget for dig. Læs mere her.

Planlagte forløb

 • København, 19. juni 2024 - 19. juni 2024

  ACAD_BLC-1787-190624-MBK-DA

  • 19. juni kl. 9:00-15:30

   Kursusadresse

   MBK
   Pilestræde 61
   1112 København K

  • Aalborg, 14. august 2024 - 14. august 2024

   ACAD_BLC-1924-140824-CS-DA

   • 14. august kl. 9:00-15:30

    Kursusadresse

    Cadskolen A/S
    Gammel Gugvej 17A
    9000 Aalborg

   • København, 14. august 2024 - 14. august 2024

    ACAD_BLC-1925-140824-MBK-DA

    • 14. august kl. 9:00-15:30

     Kursusadresse

     MBK
     Pilestræde 61
     1112 København K

    Vil du gerne vide mere?

    Ja, tak - jeg vil gerne vide mere om AutoCAD - Få styr på blokke

    Er du jobkonsulent?

    Du kan tilmelde en borger til et kursusforløb, hvis du på forhånd har aftalt det med vedkommende og har fået tilladelse til at overføre borgerens personoplysninger til Cadskolen.

    Jobkonsulent: Reservér plads til en borger på ACAD_BLC

    Formularens oplysninger overføres til Cadskolen via en sikker, krypteret forbindelse.
    Vær meget opmærksom på, at du som databehandler har et ansvar for borgerens personoplysninger.
    Du skal sikre dig på forhånd, at du har hjemmel til at tilmelde borgeren.

    Når du reserverer en plads til en borger på et kursus, har vi brug for nogle oplysninger om borgeren. Vi skal bruge borgerens fødselsdato, navn og adresse. Vi skal også have borgerens e-mail adresse og et telefonnummer, så vi kan komme i kontakt med vedkommende.

    Vi behandler oplysningerne forsvarligt og fortroligt, men både du og borgeren skal være opmærksomme på, at vi i nogle tilfælde har brug for at kunne dele dem med andre. Det kan f.eks. være den samarbejdspartner, som står for afholdelsen af kurset, eller det kan være underviseren på kurset.

    Du kan læse mere om Cadskolens persondatapolitik her (åbner i en ny fane)

    Jobcenter

    Kursus

    Borger

    Reservér en plads på KURSUS

    Når du reserverer en plads på et kursus, har vi brug for at indsamle nogle oplysninger om dig. Vi skal bruge din fødselsdato, dit navn og din adresse. Vi skal også have din e-mail adresse og et telefonnummer, så vi kan komme i kontakt med dig.

    Hvis du tilmelder dig igennem en virksomhed, skal vi skal også bruge oplysninger om både virksomheden og en kontaktperson, af hensyn til fakturering.

    Vi behandler dine oplysninger forsvarligt og fortroligt, men gør opmærksom på, at vi har i nogle tilfælde har brug for at kunne dele dem med andre. Det kan f.eks. være en kontaktperson i virksomheden; det kan være en samarbejdspartner, som står for afholdelsen af kurset eller det kan være underviseren på kurset.

    Du kan læse mere om Cadskolens persondatapolitik her (åbner i en ny fane)

    Hvilken beskrivelse passer på dig?

    Udfyld og indsend formularen med dine personlige oplysninger - så reserverer vi en plads til dig