Revit Architecture 2016 – Revit for Projektledere

Cadskolen.dk > Kursusbeskrivelser > Revit Architecture 2016 – Revit for Projektledere

Revit Architecture 2016 – Revit for Projektledere

- Mere effektiv med database modellering

 

 

Kursus beskrivelse

Er du afhængig af andre, for at kunne printe og gennemse tegningsmateriale? Så er her kurset for dig. Du har ikke brug for at kunne tegne på projektet, men du skal kunne kvalitetssikre de tegninger, som dine medarbejdere laver.

 

Lær hvordan du åbner og gennemsér tegninger. Lær at finde netop dén tegning (view) du søger. Lær at lukke projektet, uden at gemme ændringer. Du vil lære at navigere i projektet i 3D, for at kunne opdage fejl i projektet, som ikke umiddelbart er synlige i andre views. Du vil lære at skjule objekter der er i vejen for dit view, samt blive opmærksom på advarsler (Warnings) i projektet. Kurset vil også gennemgå, hvordan du arbejder med synlighed og grafik (Visibility/Graphics Override) i de enkelte views, for at få præcis de informationer frem, som du har brug for.

Lær også at skrive noter og kommentarer i projektet, så dine medarbejdere bliver opmærksom på rettelser.

 

Du vil lære at arbejde med Schedules, så du kan trække de informationer ud af modellen, som du har brug for: styklister, mængdeudtræk, arealoversigt o.s.v. Kurset vil også gennemgå målsætning (Dimensions). Du vil lære hvordan du printer de tegninger (Sheets) du har brug for. Kurset vil også fokusere på revisioner og Worksets.

 

Med dette kursus vil du få redskaberne til at spare dig og din arbejdsplads for mange timers arbejde, ved at arbejde hensigtsmæssigt med Revit.

 

 

Kurset gennemgår blandt andet følgende emner:

  • Hvordan lokaliserer og åbner jeg projektet?
  • Hvordan finder jeg en tegning? (Project Browser)
  • Hvordan opretter jeg et view, og printer det? ( Views, Sheets)
  • Hvordan laver jeg et data-udtræk? ( Schedules )
  • Revisions
  • Worksharing/Worksets

 

Målgruppe og forudsætninger:

Kurset henvender sig til sagsarkitekter/projektledere, der ikke har brug for at tegne i Revit Architecture, men gerne vil kunne åbne, gennemse og printe tegningsmateriale. Deltagelse i kurset forudsætter ikke kendskab til Revit, men erfaring med brugen af tegninger i projektsammenhæng.

 

 

Varighed:

  • Standard kursus: 1 dag fra 9:00 til 15:30

 

Materiale:

Til kurset udleveres en detaljeret undervisningsbog der indeholder kursets gennemgående emner som Opstart af Revit, Levels og Views, Målsætning – Dimension, Rum – Room, Tekst – Text, Snit – Section View, Detaljeudtræk, View – Layout – Sheet, Sheet List, Revision, Schedules og Worksharing.

Bogen er skrevet på dansk og udviklet af Cadskolen.

.

 

Hent brochure: Revit Architecture 2016 – Revit for Projektledere

 

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du meget velkommen til at kontakte os på mailadressen: info@cadskolen.dk eller ringe til os på tlf.: 70 27 22 33.

 

 

Ja tak! Jeg vil gerne have yderligere information om dette kursus.


Navn*

E-mailadresse *

Telefon*


Nyheder

Instruktøren fortæller

Tilmeld

Virksomhedskurser.

Ledighedskursus.
 

Syntes godt om Cadskolen A/S
 

Cadskolen A/S
Gammel Gugvej 17A
9000 Aalborg
Tlf: +45 7027 2233
Mail: info@cadskolen.dk